Nasıl Programcı Olunur

Nasıl Programcı Olunur?

İ.Ü. İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri radyo içerikli derslerde Radyo İletişim stüdyolarını kullanmalarının yanı sıra fakülte içi stajlarının bir bölümünü de Radyo İletişim’de çalışarak gerçekleştirirler. Buna ek olarak, her dönem belirli sayıda öğrenci, kadrolu olarak Radyo İletişim’de görev yapma imkânına kavuşur. Radyoda program yapmaya yönelik, ön başvuru formunu dolduran ve sonrasında adaylığı uygun görülen öğrenciler, genel radyo programcılığı ve teknikleri konusunda bir öğretim programından geçerler. Bu programı da başarıyla tamamlayan öğrenciler, kıdemli öğrencilerin programlarına içerik açısından yardımcı olurken teknik anlamda da deneyimlerini pekiştirirler. Bu sürecin sonunda kendisini yayın yapmaya hazır hisseden öğrenci, kendi programını sunmak üzere mikrofon başına geçer.

11/08/2011

Stüdyo Telefon: 0212 440 00 00 Dahili: 12750