Radyo İletişim’de Çalışmak İster misiniz?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyosu “Radyo İletişim”de görevlendirilmek üzere aşağıdaki kategorilerde çalışacak, İletişim Fakültesi’nin tüm bölümlerinden öğrenciler aranmaktadır.

1)   Grafik Tasarımcı

(İlgili bilgisayar programlarını kullanarak, radyo için logo, afiş ve çeşitli tanıtım tasarımları yapabilecek yeterliliğe sahip olması gerekmektedir.)

2)   Prodüksiyon Sorumlusu

(İlgili ses montaj ve prodüksiyon programlarını kullanarak, radyo jingle ve tanıtım müziklerini hazırlayabilecek yeterliliğe sahip olması gerekmektedir.)

3)   Halkla İlişkiler Sorumlusu

(Sosyal medyayı etkin biçimde kullanarak, radyonun dinleyici ve diğer paydaşlarla olan iletişimini sağlayacak bilgi ve ilgiye sahip olması gerekmektedir.)

4)   Haber Spikeri

Başvuru için, radyoiletisim.istanbul.edu.tr adresindeki “Başvuru Formu”nu doldurup radyo@istanbul.edu.tr adresine, konu kısmına “Başvuru” yazarak, hangi kategoride çalışmak istediğinizi de belirterek, 30 Mart 2014 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir.

Danışman: Araş. Gör. Dr. Fırat TUFAN (Oda Kapı No: 29)

06/02/2014

Stüdyo Telefon: 0212 440 00 00 Dahili: 12750