Export date: Wed Jan 24 7:36:26 2018 / +0000 GMT

Ece Say

The name of the broadcast stands for the music. Music is an actual venomous creature. Each song can have poisonous effects on people and each song can make you change your perception.For me most importantly when you reach the pleasure of learning the situation that caused the writing of the song(what was the authors/musicians feelings during writing it) you can understand and decipher the codes. It is like a puzzle. It makes you addicted and you start to feel satisfied anytime when you learn something. So here is my aim. I'm planning to decipher the songs and take you on a tour of the musicians' brain! I also plan to make setlist about one topic and to tell you how they are related to one another. I want to help you to see the things you can't see at the first sight.

Bu yayının adı aslında müziği ifade ediyor. Müzik aslında zehirli bi canavardır. Her şarkı insanlar üzerinde zehirli bi etkiye sahiptir ve her şarkı algılamanı (dünyaya bakış açını) değiştirebilir. Bence en önemlisi şarkının neden yazıldığını ve yazılırken müzisyeninin/yazarın hislerininin neler olduğunu anlayabilme zevkine eriştikten sonra şarkıyı anlayabilmek ve şarkının gizli kodlarını çözebilmek. Aynı bir bilmece gibi. Sizi bağımlı yapar ve bir şeyler öğrendikçe tatmin olmaya başlarsınız. Ve işte benim amacım da bu. Şarkılardaki gizli sırları çözmeyi ve sizi müzisyenin beyninde bir tura çıkartmayı planlıyorum! Ve ek olarak bir konu üzerine çalma listesi yapıp onların aralarında nasıl bir bağlantı olduğunu açıklamayı planlıyorum. İlk bakışta görünmeyen şeyleri görmenizde size yardım etmek istiyorum.

ece

Post date: 2017-12-11 11:22:59
Post date GMT: 2017-12-11 08:22:59

Post modified date: 2017-12-11 11:24:47